diumenge, 7 de juliol de 2013

Pastissos fondant

Fa quatre setmanes vaig tenir molts encàrrecs de pastissos personalitzats i fins avui no he tingut temps de posar-me a l'ordenador per penjar-ne les fotos, es clar que també entre mig hem fet una setmana de vacances que jo durant les vacances ni pensar amb feina, ni connectar-me a les xarxes socials ni res de res...Això són vacances!
Aquí tenim un pastis, de xocolata, amb aquesta àliga feta de fondant. Aquest pastis és totalment personalitzat que només l'entenen els de la família dels que fan anys, moltes felicitats a tots dos.
Pastis Fondant de Patchwork, és un pastis molt entretingut de fer ja que has de enganxar quadre per quadre, però distret de fer. Primer s'ha de forrar amb una capa molt fina de fondant, tan és el color, jo ho vaig fer amb blanc, i després posar cada quadre de fondant intercalant colors i textures.Aquest personalment el trobo molt finet i elegant, a mi m'agrada molt, em van portar la nina i vaig fer el pastis una mica en conjunt, la cinta no és comestible però dóna elegància en el pastis.
  La Rosa és feta amb pasta de flors o pasta de goma, no sé té varis noms, és com un fondant però una mica més dur i s'asseca molt ràpid lo qual va molt bé per fer els pètals de les flors.


Un pastis molt divertit per regalar emb dos nens en aquest cas, un de 3 i l'altre de 5 anys, que a part del pastis tenen dos ninots, el drac i el caballer, així tenen pastis i juguets junts, un 2X1.
 Pastis Fondant casa de nans per un noi, el Josep Mª, que li diuen el nan, jo no sé el perquè. Els nans són de juguet, però tot l'ho altre és tot pastis, el pont , el pou i, es clar, la casa.I aquest altre és per una pofessora, tots els detalls són fets amb fondant, també la noia.

Cap comentari:

Publica un comentari