diumenge, 14 de juliol de 2013

Pastis Fondant TITANIC


Irene...Que em podries fer un pastis per el meu fill que farà 5 anys del TITANIC per unes 25 persones? Jo quant vaig sentir això no sabia pas què dir, el primer que vaig pensar va ser: uff, quina feinada tantes finestres i les 4 xemeneies, so sé pas com ho faré, més bé o més malament així ha quedat, a mi m'agrada força però hi han bastantes coses que si en fes un altre les faria diferent. Jo el veig desproporcionat, no sé com dir-ho, és gran però ha quedat tot atapït i potser li fa perdre l'encant i l'elegància del Titanic, què hi veieu vosaltres?
 
  Restaurant la Mercè/www.restaurantlamerce.com/Tel 938578292/Sant Boi de Lluçanès-Osona (a 30 min. de VIC) Cuina casolana, d'autor carns a la brasa, postres artesanals, pastissos tradicionals i personalitzats.

Cap comentari:

Publica un comentari