divendres, 12 de juliol de 2013

Pastis de comunió i galetes decorades de comunióAquest pastis el vaig fer per el dia 9 de Juny per un amiga que la seva filla feia la comunió aquí el restaurant, van voler un pastis que impressionés, és a dir gran, però de postres no volien pastis sinó reposteria de la casa, o sigui que vaig decidir fer 3 pisos falsos, de dins de porexpan, i l'últim de xocolata perquè la nena el pogués tallar, i va anar perfecte, gairebé no en va sobrar de pastis.La nina me la varen fer personalitzada, els vaig portar una foto de la nena i la van fer amb el vestit bastant igual, els complements...molt bé, crec que tenen un nom aquestes nines "fofuchas" no ho sé segur, a la nena, l'Elsa, li va agradar molt.
I aquí tenim les galetes:

Les etiquetes de les galetes les vaig encarregar a:
http://paperdefesta.blogspot.com.es/

Jo no tenia temps de fer-les i, per cert, cadascú la seva feina, jo no en tinc a casa de papers i cintes per fer coses d'aquestes i, si tinc que comprar-ho, pensar com fer-ho i fer-ho, vaig comptar i em sortia més a compte i més maco que m'ho fessin. També els vaig encarregar aquesta E per decorar la taula:
 Així va quedar la taula:


 Què us sembla aquesta taula gran per una colla, bé no? A la gent els agrada molt una taula així, primer perquè estàn sols al menjador, segon tothom pot parlar amb tothom, tots es veuen les cares i queda una taula molt festiva i íntima per una celebració, com ara una comunió. I després sempre hi ha qui s'ho passa bé ballant sobre la taula...


Cap comentari:

Publica un comentari