dilluns, 13 de maig de 2013

Pastis Fondant Mickey Mouse 3D Gegant

Aquest és el pastis d'aniversari de la nostra filla Iris que el dia 11 de Maig va fer 3 anys. El pastis és tot el Mickey Mouse, tot ell és de Sacher, menys el cap i els braços. L'altre pastis, el de color rosa, és de porexpan que l'havia d'aguantar el Mickey Mouse, però el final no va ser possible i a la mà li vàrem ficar globus. I perquè un pastis tant i tant gran? Doncs bé, tot va començar ara fa un any.....
.....quan s'acostava l'aniversari de la Iris i jo veia per internet aquests pastissos decorats i vaig pensar, perquè no li puc fer jo un així? Jo no coneixia res de res d'aquest món de pastissos fondant i personalitzats i així doncs que vaig anar un dia a Barcelona a fer un curs d'un sol dia de pastissos fondant, però vaig sortir d'allà sense saber per on començar, fins que un dia, més o menys un mes abans del seu aniversari vaig posar-me a buscar informació, a fer proves i pastissos i finalment vaig aconseguir de fer el MIC de Super3 per el seu aniversari:
I la gent durant aquest any em preguntava: Si l'any passat vas fer un MIC tant gran què faràs aquest any per els 3 anys? I jo tonta de mi escoltant la gent e intentant de superar-me a mi mateixa he fet aquest Mickey Mouse tant gran, però molta feina! Mai més tant gran!
 


 
 

 

 


 La Iris intentant tallar el pastis,
pobreta, no sabia ni per on
començar, però ella tenia molt clar
que era un pastis i s'havia de
tallar i menjar! Va veure tot el
procés del pastis i s'ho va
passar molt bé, portava tothom
a ensenyar com feiem el seu pastis.


 
 


 

 I sabeu com va acabar el Mickey Mouse, resulta que la festa d'aniversari va començar a les 6h. de la tarda i quan feia gairebé una hora, el Mickey, es balancejava cap endavant, el vam "apuntalar" una mica com vam poder contra la paret, però passada mitja hora més, definitivament va caure, resulta que es va trencar la plataforma que aguantava tot el pes, jo ja li deia, això no aguantarà tot el pes, però no hem fa cas...i va caure, però no va passar res ja que tothom va poder veure'l i menjar-ne un tros, la festa va ser més emocinant així!1 comentari: